Köttfärspaj med äggstanning

En köttfärspaj passar i de flesta sammanhang. Både som en god och mättande vardagsrätt, men också på buffébordet när det vankas kalas för många. Att laga flera pajer med olika fyllning är tacksamt, då alla gäster garanterat hittar sin respektive favorit. Men en köttfärspaj brukar oftast mottas med stor aptit! Det är gott att addera några extra smaker förutom köttfärsens kryddning tillsammans med äggstanningen och osten. Prova till exempel att blanda ner fetaost i din köttfärspaj med äggstanning. Sältan och syran i fetaosten gör sitt till rätten som blir om möjligt ännu godare. Ett annat gott komplement till köttfärspaj med äggstanning är bacon. Det bara måste testas!

@svesse60

Gudomlig köttfärspaj

Absolut godaste köttfärspajen jag någonsin ätit. En bekants recept som jag delar med mig av här… Rekommenderar den tillsammans med mitt recept på ”Jättegod…