Glutenfri chokladkaka med kokosbotten
En underbart god och nyttig rawfoodtårta med kokosbotten och krämig chokladfyllning.
En mjuk chokladkaka till kaffet är barnsligt gott och passar därför också lika bra att baka till barnkalaset där den blir en garanterad succé. Den blir härligt saftig och hög när den bakas i en sockerkaksform. Välj själv hur du vill toppa din mjuka chokladkaka – med en glasyr som ringlar sig ned för kakan och tillför extra saftighet, eller varför inte servera mjuk chokladkaka tillsammans med färska hallon? Ett bra tips är att bröa formen med kokos istället för vanligt ströbröd. Kokos och choklad är som bekant en riktigt god smakkombination som gärna får ta för sig i denna kaka!
En underbart god och nyttig rawfoodtårta med kokosbotten och krämig chokladfyllning.
Så otroligt smakrika, knäckiga, spröda och vansinnigt goda!
En jättegod chokladkaka som är otroligt lätt att göra, en riktig ”släng ihop-kaka” Den enda chokladkakan jag gör efter att ha fått receptet.
En jättegod variant på kärleksmums som är bakad utan socker och mjöl! Det är en saftig chokladkaka toppad med en len och god chokladkräm…
Då jag letade länge efter en ”riktig” amerikans chokladtårta så delar jag med mej av denna. Översatt receptet från engelska samt måttangivelserna. Ser krångligare…
Ingen kladdkaka men den blir ändå lite tung och maffig.
Passar utmärkt om man är ägg och nötallergiker. Supergoda!
Goda små chokladkakor som går åt snabbt! Blir ungefär 20 stycken. Medan det står ”extra fint mjöl” i receptet funkar vanligt vetemjöl utmärk.
Saftig, mjuk och god vanilj- chokladfikaksbakelser…
Roliga och enkla och framförallt goda kakor att göra tillsammans med barnen
Supergod och kladdig chokladkaka att servera med grädde!
Chokladkaka med en krämig glasyr.