Pepparrotsvisp

Pepparrotsvisp är en perfekt liten tub att ha i kylskåpet för allehanda maträtter och tillfällen – vardag som fest! Det gär självklart bra att göra sin egen pepparrotsvisp med grädde och pepparrot. Pepparrotsvisp passar utmärkt att göra en krämig sås på som ger en uppfriskande smak. Såsen kan göras både kall och varm och serveras till fisk, kött eller vegetariskt. Varför inte göra snittar med pepparrotsvisp till nästa festliga bjudning? Pepparrotsvisp tillsammans med kallrökt lax är en riktig aptitretare och en garanterad succé hos gästerna. En favorit är tunnbröd med pepparrotsvisp och lax som rullas och skärs i små stubbar. Det går också bra att göra snittarna med till exempel rostbiff eller fårfiol om man föredrar det.

@7201

Laxburgare med pepparrotsvisp

Detta är mitt egna recept på laxburgare, har blandat olika recept tills det att jag tyckt det blivit bäst. Läckert, enkelt, och suuupergod vardagsmat…