Tacopaj
Enklaste och godaste tacopajen
Ursprungligen kommer tacos från Mexico och är helt enkelt plockmat som äts i ett bröd gjort på majs- eller vetemjöl. Men de senaste decennierna har tacos kommit att bli något av en nationalrätt även i Sverige. Fredagsmyset är helt enkelt inte komplett utan tacos! Varför inte göra en smakrik och mättande tacopaj nästa gång det vankas allas vår fredagsfavorit? Med kryddig köttfärs, grönsaker och gratinerad ost på toppen blir det här en garanterad favorit hos alla familjens medlemmar. Fyllningen går att variera på många sätt, testa till exempel att göra tacopaj med kyckling istället för köttfärs! Och vill du göra din tacopaj LCHF byter du bara ut vetemjölet i pajskalet till mandelmjöl och fiberhusk. Smakligt fredagsmys!
Enklaste och godaste tacopajen
Barnens favorit paj, en variant av Tacopaj
Himmelskt goda tacopajer i portionspajer, jag använde folieformar med diameter på 18 cm. Funkar perfekt att grädda nästan klara, som jag gjort på bilden.…
Våga testa er fram med att blanda i egna grönsaker, endast fantasin sätter gränser!
Riktigt god!
God och lättlagad tacopaj, lägg gärna i andra grönsaker, majs eller paprika. Pajen går utmärkt att frysa.
Väldigt nyttig variant på mat pajdeg/botten enligt mig och de flesta dieter jag läst om. Långt mycket färre kalorier än jag någonsin lyckats med.…
Gjorde även denna på jobbet idag!
Enkel, god men framför allt god tacopaj. Passar alla men är LCHF vänlig 🙂
Annorlunda pajskal för att få den lite nyttigare än vanlig traditionell paj
Det finns många recept på tacopaj, det här är vår familjs! Det blir lite pajbotten och mycket fyllning, så nachips passar bra till.
God tacopaj med nachips barnens favorit