Tråd:
Abborre

Inlägg

@thomasp

Tack för alla förslag // Mvh Thomas

@mammamodesty

saltad rökt aborre är sååååå gott... gärna med en romsås till.... *gott*

@bernit

Fast jag kan hålla med om att smörstekt är en höjdare (gäller all fisk)

/BÅ :p

@glitterfia

Skrivet av tilda den 2 apr 2008

Smörstekt aborre med endast salt är godast tycker jag.(Y)

Kan bara hålla med. Det är godast. (Y)
Oj, vad gott, jag vill också ha :'(

@tulipan

hörde av pappsingen min i Finland att det varit dåligt med is å hela baletten.. så abborrarna lär va kanonstora i år... å det är juh härligt.... eftersom man ska upp dit å äta rökt abborre i augusti*mums*

@tilda

Smörstekt aborre med endast salt är godast tycker jag.(Y)

@the_mama97mia

Kan du inte maila över några filéer???? *skratt* Mia som är avundsjuk...

@evaldo

Mal fisken till fiskfärs och gör fiskbullar av dem, det blir gott.

@monel

Bara panera och steka *mums*

@matanders

Kan tipsa om att låta dom ligga och dra i uppvispat ägg och 1 matsked fransk senap och sen bara panera blir kanon till all stekt fisk (men abborren är ju så god som den är)

@the_mama97mia

Hmmm... har för mig att Nils Emil Ahlin har bra recept på byxad abborre. Ska kolla. Återkommer om jag hittar ngt.