Ha Ha VILKEN svår fråga att svara på..ASG
Både jag å mannen i mitt liv ÄR pizzabagare såååå...*fniss*
"Borta bra men hemma bäst!"
Jag älskar när jag får banan/päron/vindruvor (i halvor) gorgonzola och rouqfortsost på..Mums
Men..finns en pizzeria i Bjuv som..tydligen..gör "UNDERBARA pizzor" :D
Den heter "Vita Huset" och de har Mozzarellaost på ALLA sina pizzor och det är ju gott!
Men..har inte ätit några därifrån..som ni kanske kan förstå..^^ *L*
Det får bli närmaste stad då - och svaret är givet - Peppes Pizza i Lillehammer (eller föralldel i Hamar eller Gjøvik).
Otroligt goda (och tillika dyra) pizzor.
Inredningen bidrar också till upplevelsen - och där vinner Lillehammer. (L)
Ska dit 17 maj och äta, vi gör ofta det när vi får Sverigebesök, vilket vi alltså får till helgen.(Y)
I Gbg, finns INGA riktigt bra pizzerior.
Snackade med innehavaren till La Vacca-pizzerian (en av de mest renomerade i Gbg)..
för nått år sedan. Den dyraste pizzan kostade då 78:-..Ingredienserna kostade totalt 9:-..!!!
Alltså 69:- i ren vinst.. Det e nog därför vi Gbg.are hellre väljer en äkta "halv special, grillad, med västkustsallad å en pucko, på Owes gatukök i Sävedalen. Gött äkta mos, bra korv, å finfint bröd.
Åh, vad jag blir sugen. Puckon kan jag vara utan men resten. MMMM. Så är jag nästan Gbg.are också.
Vågar inte köpa pizza ute sen jag från säker källa fått veta att vår närmsta pizzeria köpt får med juverinflammation. Jag gör egen pizza gärna med kyckling,banan och curry.
Provade ett nytt ställe idag i Medle.De har en vedeldad ugn inne i lokalen, man ser när det brinner och de gräddar pizzorna.
Provade Medle special:
Vinmarinerad oxfilé,lök(hoppade jag över),bea-sås,svarta oliver. Jättegott
Deras pizzasallad var helt ok.
Annars tycker jag att Mamma mia inne i Stan har godaste salladen pizzorna är det inget fel på heller.