Tråd:
Med vilket recept blir Kassler mildare i smaken!

Inlägg

@sonja55

Detta är väldigt enkelt att laga och mycket gott, grönpepparen tar bort mycket av det rökta

Kassler med grädde och grönpeppar

@cecilia84

En kassler och potatisgratäng tycker jag tar bort en hel del av smaken på kasslern.

Varva skivad potatis med skivad svamp och skivad kassler. Häll över grädde och strö över ost och gratinera i ugn ca 200 grader tills potatisen är mjuk.

Hoppas det smakar!

@monac

att bara göra en pomodoro sås...eller typ stroganoff -kan ju kanske funka? eller göra a´la 80-tal
med ananas(eller kanske mango)
Tycker du inte om den speciella rökningen kan du väl laga av benfri kotlettrad eller skinka????

@ca70

Skrivet av Glitterfia den 10 okt 2008

Man är ju sig själv närmast :D
Bland mina recept har jag inbakade kassler som blir så himla god, tycker jag. Får en fin sälta av gräddädelosten. Det blir en fin balans när man serverar med jasminris och sallad. Har tyvärr ingen bild ännu men det kommer när jag lagar den nästa gång.

[recept]19479[/recept]

Åh ja, eller med vitlöksost istället!! Mums.. Och vitlökssås... Suck! Det är bara att glömma smalmaten till en sån måltid...

@matanders

Hej kanske en dum fråga men varför köper du kassler om du inte gillar den rökta smaken? då skulle ju karre annars vara ett bra alternativ.

M.V.H
Anders

@bappi

Skrivet av cattkocken den 10 okt 2008

"Kassler under rosa täcke" är ett klassiskt recept på kassler som är mild och god

kassler för 4 personer

3 dl grädde
11/2 dl ketchup
1-2 msk senap

Skiva kasslern i 1 cm tjocka skivor
Vispa grädden så att den blir lätt fluffig men inte för hård.
Blanda i ketchupen och senapen och blanda väl.

Lägg kasslern på rad i en ungsfast form bre såsen över och grädda i ugn på 200 till 225 grader i knappt 20 minuter. Servera med ris och en sallad

Låter gott och det måste du bara lägga in under dina egna recept, om du inte redan har gjort det:D

@cattkocken

"Kassler under rosa täcke" är ett klassiskt recept på kassler som är mild och god

kassler för 4 personer

3 dl grädde
11/2 dl ketchup
1-2 msk senap

Skiva kasslern i 1 cm tjocka skivor
Vispa grädden så att den blir lätt fluffig men inte för hård.
Blanda i ketchupen och senapen och blanda väl.

Lägg kasslern på rad i en ungsfast form bre såsen över och grädda i ugn på 200 till 225 grader i knappt 20 minuter. Servera med ris och en sallad

@gunn57

Ett gott Kassler recept .Prova gärna.
Kassler med champinjonstuvning

@bappi

(Y) Men vilka fina kompisar det finns i vår Matklubb.
Det värmer så gott i mitt "snuttehjärta" att få svar!

@glitterfia

Man är ju sig själv närmast :D
Bland mina recept har jag inbakade kassler som blir så himla god, tycker jag. Får en fin sälta av gräddädelosten. Det blir en fin balans när man serverar med jasminris och sallad. Har tyvärr ingen bild ännu men det kommer när jag lagar den nästa gång.

Inbakad kassler

@bappi

Hej:p

Jag ser att det finns hur många recept som helst här i vår MK, men vill ändå ha hjälp med vilket recept som blir godast och minst rökt i smaken. Är det någon som vill tipsa mig ocm det? Tack på förhand(Y)