Tråd:
Mörkt bröd ?

Inlägg

@tillberga

jo då de finns mörk sirap och de fins ljus
jag tar den som jag har hemma (Y)
men brödet blir mörkt även med ljus sirap

jag har oxå bakat brödet utan sirap och de gick bra de oxå

@farmoringer

Nä, det tror jag inte..

@the_mama97mia

OK! Tänkte in på ett det finns sån med. Men finns det inte också mörk eller ljus sådan??? :(:o

@farmoringer

Jag kör med brödsirap..

@the_mama97mia

hej farmoringer - jag var inne o la till detta recept. Det står inte om det är ljus eller mörk sirap? Vilket har du kört med?

@farmoringer

Det här brödet blir mörkt och gott är det.

Hälsolimpa

@the_mama97mia

Intressant ämne! Jag har inge knep på rak arm men ska fundera. Mörk sirap o mörkt mjöl .... men jag har nog mest fått halvmörkt bröd...
Hoppas det kommer mkt tips här!
/Mia

@lintu

Hej! (H) det är så att jag har bakat och bakat men jag lyckas aldrig lyckas göra så att brödet blir helt "mörkt". Visst blir det kanske mörkt på utsidan men insidan är bara ljusbrun.:( Någon som har ett bra reccept på mörkt(grovt) bröd, eller någon som vet vad det är som gör att edt blir mörkt? Hjälp mig då! :)