Tunnbrödsrullar är gjorda så många gånger pga. dom är goda men tack ändå :D
Tack för spännande efterrättsrecept och... kommer flera bjudningar och då....
/kram Bappi
något trevligt till fördrinken är också att göra tunnbrödrullar med rökt renstek. Tag tunnbröd och "smöra" med cantadou pepparrot, strö på finhackad renstek (eller annat rökt kött eller fisk eller bara grönsaker) lite finhackad rödlök, frysta lingon och strimlad gräslök, rulla ihop till en rulle, kyl ned en stund och skär sedan till lagom stora smakbitar. Enkelt,trevligt och himla gott! Avancerad variant: gör egen färskost av gräddfil och tillsätt nymald pepparrot!
Har inte en aning om honungen är genomträngande. Men man kan ju ta råsocker istället då som det står. Jag har ju inte prövat denna drink. Såg den när den skrevs in häromdagen och tyckte den verkade god..
Inte vet jag om stek låter tråkigt för att det är nyår. Oftast är det ju sånt folk inte hinner göra själva så det kan visst vara uppskattat..
Till fruktsalladen brukar jag använda "vanlig" frukt plus att jag har lite kiwi och kanske nån annan exotiskt frukt.
farmoringer vet du om man känner av honungsmaken? För en av gästerna hatar honung *fniss*
Vilka frukter brukar du använda? Låter det tråkigt med stek eller .... till nyår?
/kram Bappi
Ska göra en vanlig nötstek som varmrätt och vill ha tips på en enkel välkomstdrink som alla gillar plus en god och enkel efterrätt till nyår. Det finns för många recept i receptbanken och jag gör det enkelt för mig på detta vis genom att fråga just du och du :D /kram Bappi