Serranolindad pangasiusfilé med balsamicosås
En festlig och god fiskrätt som serveras med en smakrik och mycket god balsamicosås som passar perfekt till stekt ljus fisk. Ugnsrostade rotfrukter och…
Pangasiusfilé eller hajmalfilé som den också heter är en vietnamesisk odlad sötvattensfisk. Den största delen av pangasius som kommer till Sverige föds upp i jättelika pooler i Mekongfloden. Den har tidigare varit rödlistad av WWF, men idag finns det även ASC-märkt pangasiusfisk att köpa i frysdisken. Filéerna är platta och vita med mycket mild smak. Du kan välja om du vill tillaga pangasiusfiléer i ugn med en god sås som de får puttra i och ta smak av. Eller du kanske föredrar att panera dina pangasiusfiléer och steka dem i panna? Hur som helst har Matklubben en mängd olika recept på pangasiusfilé att välja bland!
En festlig och god fiskrätt som serveras med en smakrik och mycket god balsamicosås som passar perfekt till stekt ljus fisk. Ugnsrostade rotfrukter och…
En väldigt lättlagad fiskgratäng, går lika bra att göra gratängen med pangasiusfilé.
Fisk på purjolöksbädd.
Gott gott i gott gott.
Dubbelpanerad pangusiusfilé med kall fisksås.
Ånyo ett recept från min kära dotter som jag inte kan undanhålla er. Dessutom har det varit infört i Expressen (sön 17 april 2006)…
Fisk när den är som godast
God fiskrätt i kokosmjölk
En supergod fisk, och ganska billig också.