Helgrillad entrecôte med ruccolapotatis och grillad sparris
Vänd ner dom kokta potatisen i en sås av ruccola, mandel, vitlök och västerbottenost
Entrecote är mångas favoritkött att grilla på sommaren. Och det är inte särskilt konstigt med tanke på hur väl den lämpar sig att lägga på grillen med sin marmorerade karaktär. Med rätt tillbehör och sås är entrecote en nästintill oslagbar rätt. Om man önskar en varm sås till entrecote går nästan Inget upp mot en klick hemslagen bearnaise. Men självklart finns andra såser att välja bland på Matklubben.se. En skysås till din entrecote kan vara minst lika god och passar särskilt bra om det ska serveras potatisgratäng till. Det finns även en hel drös med asiatiska rätter där entrecote spelar en viktig roll och då passar till exempel en kall sås med japansk soja, ingefära och chili som hand i handske.
Vänd ner dom kokta potatisen i en sås av ruccola, mandel, vitlök och västerbottenost
Det här är en snabbis i köket som ger snabb belöning – det är gott, gott, jättegott och går på 10 minuter. Du gör…
Rätt festligt, funkar i alla lägen och inte så svårt att göra!
Såsen kan serveras både varm och kall.
Mört och saftigt kött som entrecote kommer ofta bäst till sin rätt utan tunga såser. Istället serverar du en grönsaksfräs till med smak av…