Tråd:
Börjar vänja mig vid att kocken inte kommer..

Inlägg

@ulrika91

Jag rekommenderar denna. Kan göras dagen innan och är Supergod!!

Skinkröra till smörgåstårtor, snittar etc.

@inger45

Du kan fylla tunnbrödsrullarna med pepparrotsost och kallrökt lax.
Kan göras dagen innan.

@bumbis

Jag har ett underbart recept på tunnbrödsrullar.
Tunnbröd som du brer med grön pesto, lägg på tunnskivad rökt skinka över hela brödet, strö över färskriven parmesan eller anna lagrad ost. Rulla ihop från långsidan och tryck ihop lite. Stek rullarna på medelvärme iolja. Skär i mumsbitar och gör du dom innan så värm dom snabbt i micron.

Det finns ju kockar och grillpoffs här på MK så jag hoppas att dom hjälper dig med resten.

Lycka till

@muppenanna

Nu har jag vant mig vid tanken på att fixa allt själv. Vad tycker ni - blir det för mycket?

Tilltugg till drinken:
Tunnbrödsrullar med ??
Crostin med philadelpfia ost, rödlök, röd/svart kaviar
Fortfarnde öppen för ENKLA (gärna dagen innan) förslag

Buffén:
Baugetter, 3 sorters kex
1 sorts hårdost, Brie, grönmögelost, smör
Vindruvor och päronklyftor

Sallad med isbergssallad, cocktailtomater, gruka, majs - ingen dressing
Tomat/mozarela sallad med bara olja och svartpeppar på
Cole slaw
Potatissalad men kapris bredvid
Vattenmelon

Kycklingspett - kalla
Marinerad fläskfile (balsamvinäger, soltorkade tomater mm)
funderar på att byta ut den här mot att grilla köttbitar på plats?? Förslag på fantastisk marinad? - kan jag marinera redan ett dygn innan?
Chorizoz
Bratwurst

Honungs- och galiamelonskivor

Hemmagjort tårta med jordgubbsgrädde, det är ju födelsedagskalas
kaffe o avec

Vi blir 25 personer men det får absolut inte se snålt ut, hur mycket hade ni gjort av varje?

SUPER TACK till er alla som är så kunniga i köket!