Nu har jag vant mig vid tanken på att fixa allt själv. Vad tycker ni - blir det för mycket?
Tilltugg till drinken:
Tunnbrödsrullar med ??
Crostin med philadelpfia ost, rödlök, röd/svart kaviar
Fortfarnde öppen för ENKLA (gärna dagen innan) förslag
Buffén:
Baugetter, 3 sorters kex
1 sorts hårdost, Brie, grönmögelost, smör
Vindruvor och päronklyftor
Sallad med isbergssallad, cocktailtomater, gruka, majs - ingen dressing
Tomat/mozarela sallad med bara olja och svartpeppar på
Cole slaw
Potatissalad men kapris bredvid
Vattenmelon
Kycklingspett - kalla
Marinerad fläskfile (balsamvinäger, soltorkade tomater mm)
funderar på att byta ut den här mot att grilla köttbitar på plats?? Förslag på fantastisk marinad? - kan jag marinera redan ett dygn innan?
Chorizoz
Bratwurst
Honungs- och galiamelonskivor
Hemmagjort tårta med jordgubbsgrädde, det är ju födelsedagskalas
kaffe o avec
Vi blir 25 personer men det får absolut inte se snålt ut, hur mycket hade ni gjort av varje?
SUPER TACK till er alla som är så kunniga i köket!