Tråd:
Byta crème fraiche mot matyogurt?

Inlägg

@monac

p.s. tillsätt den i slutet:)

@monac

om det är den fetare typen,turkisk och likn.(10%) så ska det ju gå att t.o.m. koka den.
Jag skulle säga att det går!

@eery

Som sagt.. kan ju testa på bara lite grann så behöver inte all soppa bli oätlig om det går illa

@em_peter

jag hade inte rört i den! Hade hellre klickat i den efter soppan var färdig på samma sätt som man för exempel gör med aioli.:)

@eery

berätta hur det går! blir gamla beprövade köttbullar här ikväll:Z

@frucaos

Jag gör ett försök - rör i den på slutet. Har inte provat soppan innan, så har ju inget att jämföra med ... på gott och ont. :p

@eery

men om du rör i den när soppan är klar borde det väll funka...
är det inte bara kokning den inte tål?

@corvette

Jag brukar byta ut på det sättet ibland ibland lyckas det iibland inte så du får väll chansa .

@eery

hej!
har kollat på arlas hemsida och det ser inte ut så:o
står det inget på förpackningen?

@frucaos

Är det någon som provat det? Det borde väl gå eller? Ska göra fisksoppa idag, och det ska vara c.f i, men jag råkar ha en matyogurt som behöver användas... risken är bara att den står och blir dålig annars.

Kan den koka med, eller ska den i på slutet i så fall? (som gräddfilen)