Tråd:
Frysa ägg och persiljasås?

Inlägg

@husmusen88

Potatis är inte gott när det varit fryst, samma gäller ägg tycker jag.
Men det är inte farligt att äta.

@starborg

Jag tycker inte att kokt potatis är nån höjdare att frysa, det brukar bli så vattnigt! Men att frysa in det andra och koka potatis till när man tar det från frysen kan jag hellre rekommendera. :)

@katbeghan

Tack för era svar(Y){eat}

Då kan jag servera henne god mat ett tag framåt iallafall! Fick till 8 portioner, så en gång i veckan borde bli så vi hinner inom 2mnd. Perfekt!

@sikaal

Det enda som bör hända är att såsen skär sig lite. Det har ju ingen betydelse för smak eller hållbarhet. Tänk på att färdigmat inte skall ligga i frysen mer än max 2 mån.

@callemero

Det är ingen fara att frysa in. Tänk bara på att värma det riktigt innan du serverar det.

@katbeghan

Frös såsen tillsammans med potatis, torsk och kokta morötter.... För att tydliggöra lite{curl-lip}

@katbeghan

Någon som vet om man kan frysa ägg och persiljasås med gott resultat. Gjordet en sats i går, och frös inn till portioner till min lilla dotter. Men så kom jag till att tänka på att det kanske inte går så bra. Någon som vet? Vill jo inte att min lilla dotter skall bli sjuk {sick}av maten jag har lagat till henne....:s{question}