Tack snälla för det snabba svaret!
Ja det blir nog den perfekta presenten. Födelsedagsbarnet älskar nämligen kanelbullar över allt annat på denna jord....
Jag tror att det är smartast att frysa dem och låta dem tina i rumstemperatur. Då kommer de vara som nybakade. Vill man kan man självklart värma dem precis innan de ges bort men har de varit frysta så är det inte nödvändigt.
Vilken rolig present. Mycket roligare att få/ge sånt som är "egengjort".
LYCKA TILL!!
Jag ska baka kanelbullar och ge bort 4 dagar senare i en fin korg. Problemet är att just det att de bakas 4 dagar i förväg eftersom jag reser bort och kanelbullarna överlämnas av familjen. Hur gör jag för att de ska hålla ända fram till dess? Ska jag frysa in dem efter att de svalnat och sen bara låta de tina i rumstemperatur samma dag som de ska ges bort eller ska de värmas i ugn?
HJÄLP!!!