Jag har använt morötter vid brödbak ett par gånger och då har jag helt enkelt knådat in det efter att mjölet blandats i.
Tänk bara på att morötterna innehåller en hel del vätska så du kommer få ha i med mjöl/minska på ursprungs vätskan.
Är fortfarande sugen på att testa surdegs bröd och vill gärna
smaksätta det med morötter, men hittar ingen recept med det. Så undrar NÄR man ska tillsätta morötter för att det inte ska bli dåligt.
Hej ett tips för dig som är nybörjare gå in på
http://simonsbrod.se/surdeg.html och kolla, jag har gjort som simon och det har blivit jättebra och gott Eva
Är fortfarande sugen på att testa surdegs bröd och vill gärna
smaksätta det med morötter, men hittar ingen recept med det. Så undrar NÄR man ska tillsätta morötter för att det inte ska bli dåligt.
Jag har gjort surdeg två gånger och då använt rivet äpple i grunddegen. Då tog jag helt enkelt ett rivet äpple och blandade med mjöl och vatten för att hjälpa jäsningen lite.
TILLSÄTT DET I BEREDAREN NÄR DU KNÅDAR DEGEN...är mitt amatör tips.så gör jag..och i med alla fröer och nötter och vad det nu är som man vill ha i.:)
Har hört att man kan göra surdeg på rivet äpple...är det nån som vet hur det går till???
Är fortfarande sugen på att testa surdegs bröd och vill gärna
smaksätta det med morötter, men hittar ingen recept med det. Så undrar NÄR man ska tillsätta morötter för att det inte ska bli dåligt.