koka pastan i kycklingbuljong/ fond.alt , grönsaks eller kalv)så blir det mer smakrikt.
det "glansiga är nog lite olja och det gröna hackade örter-persilja,basilika eller något sånt.
Att pastan är glansig beror på att den är lite blöt... Den spolas kall med kallt vatten, vilket gör att stärkelsen som ligger på ytan spolas bort och gör att den inte klibbar ihop... Sedan kommer det lite vatten i burkarna...
Det gröna? Ingen aning.. köper inte färdiga sallader i butik, eftersom man kan göra så mycket godare själv.
Någon som har ett gott enkelt recept på pastasallad med kyckling. Det ska vara sådan sallad som man köper på reastauranger eller på Coop.
Jag vet vad man har i men färdiga sallader har något som gör att pastan är lite glansig och har nåt grönt på (örter?).
Vad är det för något? Olja, vinäger?
Kan inte få samma goda smak på pastasalladen som den färdigköpta...