Skrivet av Josses den 29 jul 2010
[quote]Skrivet av susanneedgren den 29 jul 2010
[quote]Skrivet av redd den 29 jul 2010
[quote]Skrivet av Carinasmat den 29 jul 2010
Syltsocker ser jag mest som en lösning för 08:or som köper 1liter färska bär i butiken att göra sylt på.
Fast det är klart, skulle jag göra apelsinmarmelad skulle jag nog ta till syltsocker.
Ops! Jag använder alltid syltsocker och är 08:a. Dock använder jag egenodlad frukt ;)[/quote]
Jag är norrlänning och jag har använt syltsocker i flera år för jag tycker min sylt blir så lös och rinnande med vanligt socker. {curl-lip}Bekvämt och bra, går fort att koka sylten:) Använder egenhändigt plockade bär.[/quote]
Jag är ingen 08 heller, jag är 0304. Syltsocker är bra till småslattar, det är kul att kunna ta var på små mängder bär också, men det blir onödigt dyrt om man kokar stora mängder.