Jag gör både och. :) När jag gör ostsås som jag häller över broccoli och sen gratinerar i ugn så brukar jag låta jkanterna vara kvar. Men jag tror det är en smaksak eller i mitt fall, en fråga om lite lathet. :D
Jag gör då och då cambozolasås och då skär jag bort det vita "skalet" innan jag smälter osten.
Jag har faktiskt aldrig använt Brie eller Camebert i matlagning. Det har vi till ostbricka. I maten använder vi gorgonzola eller Kvibilles ädelost.
Hej, jaggör det, den smakar inte så gott tycker jag... :p men jag vet inte om det behövs... kul att se vad andra tycker...:)
Vitt skal på ädelost???? Menar du inte brie eller camembert??? Ps. Underbar bild förresten ds.
Hejsan. När man använder ädelosten i mat... Ska man ta bort det vita "skalet" då??? Knäpp fråga kanske??
Värde 1 339 kr
Tävla här
Stäng