Tråd:
Ang ädelost

Inlägg

@amika

Jag gör både och. :) När jag gör ostsås som jag häller över broccoli och sen gratinerar i ugn så brukar jag låta jkanterna vara kvar. Men jag tror det är en smaksak eller i mitt fall, en fråga om lite lathet. :D

@annras

Jag gör då och då cambozolasås och då skär jag bort det vita "skalet" innan jag smälter osten.

@festmaten

Jag har faktiskt aldrig använt Brie eller Camebert i matlagning. Det har vi till ostbricka.
I maten använder vi gorgonzola eller Kvibilles ädelost.

@annelieberggren

Hej, jaggör det, den smakar inte så gott tycker jag... :p men jag vet inte om det behövs... kul att se vad andra tycker...:)

@anluk

Vitt skal på ädelost???? Menar du inte brie eller camembert???
Ps. Underbar bild förresten ds.

@pixie

Hejsan. När man använder ädelosten i mat...
Ska man ta bort det vita "skalet" då???
Knäpp fråga kanske??