Bruschetta med parmalindad sparris
Förrätt med en härlig smakkombination.
Förrätt med en härlig smakkombination.
En ”viltsill” med enbär och ginsmak.
Den här goda inläggningen går snabbt och enkelt att göra. Använd rödlök och palsternacka efter egen smak.
De färska morötterna ger en härlig gul färg på brödet.
Smakrikt bröd som är gott till soppa eller en sallad. Pizzakryddan kan bytas ut mot valfria torkade örter. Vätskan skall vara kall, därför måste…
En god variant på sillinläggning. Kan förvaras i kylen ca 5 dagar.
Mycket god sillinläggning. Passa på att testa den till påsk.
Detta goda och nyttiga brödet har fått sitt namn från Bladins skola i Malmö. Där finns det eldsjälar som startat projektet Hemlagat, och nu…
Hittade det här i en receptsamling från coop. Gott och snabblagat. Kycklingen kan bytas ut mot laxfilé.
Ädelost och portvin god smak åt grytan.
Innehåller nyttiga mjölksyrabakterier, fibrer och C-vitamin. Receptet såg jag i en dagstidning, men är från början hämtat från boken: Sannas matbok – den självläkande…
En len chokladmousse med syrliga jordgubbar! God dessert till en romantisk middag, varför inte till Alla Hjärtans-Dag?