Tråd:
friteradkyckling som på resturang?

Inlägg

@jas65

Gör en Pate au frire smet ( Frityrsmet)

4 dl vetemjöl.
3 dl öl.
2 ägg gulor.
2 msk olja.
Salt och ev paprika pulver eller vitlök.

Vispa ägg vitorna till hårt skum och blanda i strax vid fritering.

Mvh

Höfta inte när du gör frityr smeten och var noga med måtten.

Anders

@the_mama97mia

Jag skulle söka på tempurasmet - jag friterar aldrig själv.
Tror det helt enkelt är kycklingfilé i lämpliga bitar i frityrsmet o sen bzzzzz i oljan till bra färg.
Ungarnas favvo när vi är på thai eller kina rest.

@martina243

hej hej :)
jag har en liten fråga är det någon som vet hur man man gör friterad kyckling som dom brukar vara på kinaresturanger?
det är ju sååå gott!!

tack i förhand// martina