Det finns fruktpuréer på stora välsorterade livsmedelbutiker, typ ICA kvantum/maxi.
Ligger allt som oftast i frysdisken.... Fråga personalen dem vet säkert.
lycka till me tårtorna....
Jo, jag har gjort egen hallonpuré innan, då skulle de pressas genom trådsil. Tänkte kanske slippa det när jag nu ska göra mina studenttårtor om några veckor...
Problemet är att sån puré jag söker har lite med konsitensen av "saft" men men...
Eftersom ingen verkar veta om det finns i affärerna får jag väl köpa lite genom jobbet om jag har tur :)
Jag har faktiskt använt "barnmat" när jag vill ha aprikospuré. Underbar som mellanlägg i sachertårta till exempel.
Annars säger jag som Cilla här - puréa själv o sila bort ev kärnor!
Jag vet inte riktigt vad du menar med mousser men har du en mixer/stavmixer kan du puréea själv. Banan kan du mosa med gaffel, likaså bär & vill du inte ha kärnorna från tex. hallon så kan du ju sila moset.