Hej, nej, jag menar inte majsmjöl. Jan Hedhs bok Bröd & kaffebröd så skriver han "här ska man helst ha italienskt gult vetemjöl annars får man inte lika lätta och luftiga bröd som i Italien. Det brukar finns i italienska delikatessbutiker även i Sverige". Han använder detta mjöl även till några andra recept i boken. Här finns även ett recept på nätet: http://www.receptcentralen.se/brod-och-bak/jan-heds-choklad-panettone/
Mitt problem är att jag inte har någon italiensk delikatessbutik i närheten, däremot har jag barn som bor lite utspridda i vårt avlånga land, så om någon kunde tipsa mig om någon sådan affär, gärna då med telefonnummer också så kanske jag ändå kan ordna det.
jag vill helst få tag i rätt sorts mjöl om jag ska lägga ner arbetet med att baka panettone. Annars tycker jag inte det är värt jobbet. Jag tänker inte göra panettone med jäst och vanligt vetemjöl.