Tråd:
Hur värmer man bäst gratänger/Janssons?

Inlägg

@felinefelinae

Tack, snälla ni!

Jag provade 150 grader först, med folie över, men höjde sedan till 175. Den fick serveras ljummen snarare än varm, men alla var glada och sa att den var jättegod ändå, så jag får väl anse mig nöjd :)

Skall testa med lite extra grädde nästa gång.

Gott Nytt År på er nu :p

@mistys

Gör som ovan! Har även hänt att alla tar det dom ska ha och sen micrar var och en sin talrik. Blir bra det också. God fortsättning / M

@bernit

Skrivet av jas65 den 25 dec 2009

Hej,
Jag brukar värma den i ugn runt 150-175 grader och tillsätta lite grädde över den. Då brukar den bli krämig och god.
Mvh
Anders

Och jag lägger en aluminiumfolie ovanpå:p:p

@jas65

Hej,
Jag brukar värma den i ugn runt 150-175 grader och tillsätta lite grädde över den. Då brukar den bli krämig och god.
Mvh
Anders

@felinefelinae

Dum fråga, säkert, men jag vet inte hur jag skall göra

Vi har en kylskåpskall Janssons frestelse som vi skall äta. Hur värmer man den så den inte blir torr och hård på ovansidan men ändå genomvarm? Hur länge?

Snälla, hjälp mig, det är min första jul som jag skall stå i köket och jag känner mig lite vilsen...