Mina cupcakes ligger i frysen nu, sedan någon dag tebax med frostingen på. Tänkte bjuda på dem på lördag, återstår att se hur de ser ut då. Frostingen är gjord på philadelphiaost, smör, florsocker och vaniljsocker.
Jag undrar samma sak!!!!
Ska baka cupcakes till mitt bröllop och vill gärna förbereda så mycket som möjligt. Har googlat och fått tveksamma svar. :o De flesta har inte provat, men tror inte det blir så bra.
Berätta gärna om du fått svar på annat håll eller provat själv. Jag lovar att återkomma när jag provat!
Jag skulle inte våga chansa om jag skulle ha dem på mitt bröllop. Jag skulle bara frysa in själva muffinsen och sedan lägga på frostingen innan servering.
på mitt jobb fryser vi ibland in kakor typ "Kärleksmums" ifall vi får många över och dom är minst lika fina när dom tinat. Jag hade provat i förväg när det är till bröllop och såna tillställningar1
Har du bara en vanlig sockerbaserad frosting kommer den att blötas upp och flyta ut vid upptiningen. Har inte testat med nån annan frosting, så i övrigt kan jag inte säga nåt om det.
Jag har testat med bra resultat, använde mig då utav en smörkrämsfrosting. Hade ett färgat socker strössel på som "Blödde " lite färg, så bra ide att dekorera efter upptining om det finns risk att dekorationerna släpper färg. Men frostingen var ingen skillnad i smak eller konsistens.
Jag undrar samma sak!!!!
Ska baka cupcakes till mitt bröllop och vill gärna förbereda så mycket som möjligt. Har googlat och fått tveksamma svar. :o De flesta har inte provat, men tror inte det blir så bra.
Berätta gärna om du fått svar på annat håll eller provat själv. Jag lovar att återkomma när jag provat!