Jag hittade det här jag har inte provat det själv men det verkar bra!
Rödbetskaka
500 g rödbetor
150 g mörk choklad
3 ägg
4 dl socker
2 dl rapsolja
1 tsk vaniljsocker
3 dl vetemjöl
3 tsk bakpulver
1-2 msk florsocker
1. Borsta rödbetorna och koka dem mjuka i saltat vatten.Det tar ca 20 minuter. Skala och låt dem kallna.
2. Sätt ugnen på 200 grader.
3. Finriv rödbetorna.(det ska bli ca 5 dl)Bryt chokladen i mindre bitar och smält den (läs på förpackningen) Vispa ägg och socker pösigt. Blanda i choklad, rödbetor, olja, vaniljsocker och till sist mjölet blandat med bakpulvret. Rör till en slät smet. Häll den i en smord och bröad form, helst teflonbelagd med löstagbar kant. Minst 2 liter.
4. Sätt in formen i nedre delen av ugnen. Minska värmen till 175 grader efter ca 10 minuter. Grädda totalt 50-60 minuter. Känn med provsticka, den behöver inte vara helt genomgräddad.
5 Låt kakan svalna innan den stjälps upp. Sikta över florsocker. Ät eventuellt med vispgrädde.