Prova att byta ut mjölken i bullarna till kokosmjölk istället! Min mamma lider av sura uppstötningar när hon äter bullar, men är dom gjorda med kokosmjölk så går det bra. Även ni som har laktos allergi kan ha nytta av detta tipset! Lycka till allihopa! :D
Prova att byta ut mjölken i bullarna till kokosmjölk istället! Min mamma lider av sura uppstötningar när hon äter bullar, men är dom gjorda med kokosmjölk så går det bra. Även ni som har laktos allergi kan ha nytta av detta tipset! Lycka till allihopa! :D
Om man gillar coconut rice sa kan man halla i kokosmjolk i vattnet nar man kokar ris. Detta ris anvands i asiatisk mat, kommer tyvarr inte ihag vilket kok.
lilas har rätt, man kan göra kokosmjölk genom att blanda flingor och mjölk och sila av flingorna... det är ungefär så man gör riktigt kokosmjölk (det finns ingen mjök i en kokosnöt)... vissa indiska rätter skall ha kokosflingor över sig på slutet, gör då på samma sätt och lägg då flingorna i mjölk en stund innan och krama ur när du skall använda, så blir det saftigare... den överblivna mjölken kan sparas
(Y)
Jag brujar steka svamp,purjolök,selleri,morötter i strimlor,lägger sedan i kokt broccoli & krydda med salt,peppar,curry gärna den röda.Strax innan häller jag över en burk kokosmjölk,sedan äter jag detta med coscous.Mmmmmmmm vad gott !:p
Jag läste i en kokbok att istället för kokosmjölk kan man koka upp 3 dl mjölk och 1 dl kokosflingor.
Låt det stå och dra vid sidan av spisen medan du förbereder de andra ingredienserna.
Sila ifrån kokosflingorna innan du häller i mjölken. :)