Grytor funkar, vissa saker behöver brynas först men det kan man ju göra i grytan också.
Så spar du disk från stekpannan.
Cowboy gryta är en populär rätt hemma hos oss och vi serverar creme fraiche till den och baugettbröd.
Soppor och grytor i allmännhet är ju lättsamt med få antal plattor som används.
Varvat med pastasallader där du bara kokar pastan på spisen och köper färska grönsaker och har aktuell valfri proteinkälla som inte behövs stekas först.
Där finns alternativ som köttbullar,marinerad kassler, färdig skivad rostbiff, alla påläggskorvar/skinkor/kalkon etc. Finns hur mycket som helst att variera med och olika ostar.
Så nog kan man komma långt med bara två spisplattor allt. :)
Koka ris/pasta/potatis på ena plattan och stek i traktörpanna det kött du vill ha och gör såsen direkt med köttet, det funkar också så länge det inte är mat för många personer man ska göra. Annars blir det ju lite platsbrist i pannan man använder förstås. :-)
Lycka till!