Hittade ett recept i Icas Buffe eller om det var Coops Mersmak, kommer inte riktigt ihåg.
Jag gjorde detta till Julbordet men det passar till alla fester & helger enligt mig.
Avokado Inlindade i Parmaskinka.
Du Behöver: (6Pers) 1 Avokado. 8 Skivor Parmaskinka. 1dl Mascarponeost. 1 Citron. Flingsalt. Svartpeppar.
Gör så här: Dela avokadon i centimetertunna skivor, lägg upp dem på en tallrik och pressa lite citronsaft över så de håller färgen.
Lägg ut en skiva parmaskinka, lägg en liten klick (ca en tesked) mascarponeost på mitten och en bit avodado. Strö över lite fingersalt och svartpeppar och rulla ihop.(Y)
Det vart en riktig höjdare på på bordet, funkar även bra som förematen tilltugg.
TÄNK bara på att avokadon måste vara riktigt mogen då smakar det bäst.
#Kenneth.