Hej, Jan Hedh har ju skrivit 2 olika böcker om bröd. Den ena heter bara Bröd och den andra Bröd & kaftebröd. Båda är bra. Den första är dock ganska rörig tycker jag. Den andra är nyare och bättre. En nackdel med dessa böcker tycker jag är att de är ganska invecklade och han använder många svåra eller rättare onödiga fackuttryck. Det kan verka som om han använder mycket mjöl i sina recept, man får ibland fylla på med extra vatten för att det inte ska bli för härd deg. Jag tycker dock helt klart att det är värt att ha en av böckerna, helst då den nyaste. Jag har lånat boken som Pain de Martin har skrivit och den tycker jag är sämre, även om jag förstår att det finns folk som gillar den också.
Den bok jag tycker är bäst är Bröd från Brunkebergs bageri skriven av Heléne Johansson. Jag är lycklig ägare av den boken också. Dessutom är det mycket trevligt att kunna ringa eller skicka mail till dem med frågor. De svara vänligt och glatt!