Tråd:
Pajdeg

Inlägg

@fruast

Gillar "Mat -Tinas" pajdeg, sconesdegen, den är god och ska inte förgräddas.

@7201

Jag förgräddar alltid mitt pajskal, jag river alltid ner ½-1 dl ost och pepprar utav tusan...
(matpajer alltså!!!)......

@marre73

Förgräddar alltid om det inte står annat i receptet, har börjat tillsätta olika kryddor i pajdegen nu(Y)

@the_mama97mia

Det är nog endast med färdigköpt smördeg som jag inte förgräddar. Annars tycker jag det blir bäst krispighet på pajskalet med förgräddning.

@bakakaka

Skrivet av vinciqator den 6 sep 2010

Berör på vad som ska ner i pajsket – väter det mycket, förgräddar jag, annars struntar jag i det. Jag vill ha pajbotten krispig och avskyr degsunket som blir resultatet om man inte förgräddar skalet före lösa fyllningar.

Håller med dig (Y)

@vinciqator

Berör på vad som ska ner i pajsket – väter det mycket, förgräddar jag, annars struntar jag i det. Jag vill ha pajbotten krispig och avskyr degsunket som blir resultatet om man inte förgräddar skalet före lösa fyllningar.

@justinethyme

Jag förgräddar aldrig pajdeg, tycker att det är ett onödigt moment..