Tråd:
Stekpåsar!?

Inlägg

@mistys

Se stekpåsen som en gryta. I princip allt du steker i en gryta kan du ha stekpåsen till. Stekar av olika slag, kyckling hel eller i bitar, fisk i större bitar. Perfekt till julskinkan ( men det är ju lite sent nu ) Tillsätt bara valfria kryddor och grönsaker. Ställ in i kall ugn. Tar lite längre tid men ger ett mycket bättre resultat. Glöm inte att ta reda på den goda skyn som bildas. Jag brukar mixa grönsakerna också, blanda i skyn, sila av ev kryddor och slå på en matlagningsgrädde. Låt det få ett uppkok, klart att servera. Sååå smidigt (Y)

@gimmiahug

Stekpåsar är bra och håller kött saftigt men jag är av det slaget som tvunget ska göra allt själv.... ta ett smörpapper, smöra och rulla in köttstycket tillsammans med kryddor. Stek. Allt mellan 120 och 180 grader funkar, beroende på hur du vill ha ditt köttstycke. Yum!

@ros

:)Här är ett recept
Kycklinglår i stekpåse

@beckis83

har upptäckt stekpåsar men hur gör jag? nån som har bra recept?