Tråd:
Tillbehör till ”potatismosbollar”

Inlägg

@penne

På nyår hade min mamma och pappa ätit någon slags raggmunk till förrät med någon kaviarröra. Det var gräslök, creme fraiche och kaviar. Jag tror det var allt. Jättegott tydligen. Det kanske kan passa till det här oxå?

@the_mama97mia

Soltorkade tomater och goda svarta oliver, färsk basilika...

@anluk

Parmaskinka kanske.

@busan37

Stekt fläsk kanske?

@the_mama97mia

Fräst bacon i små små bitar, stekta kantareller, rökt lax i strimlor, eller en klick creme fraiche och röd stenbitsrom... Bara några små förslag som poppade upp. :D

@mesuss

Jag och några kompisar tänkte köra på en ny förrätt, som vi själva inte provat, och vi har kommit överens om att vi ska göra "potatismos till gratinering" och bara spritsa ut små klickar på en plåt och in med det i ugnen. Nu undrar jag var man kan ha till det? Någonting lätt som man inte blir proppmätt av. Förslag? :)