Jag ska också ha påskmiddag och jag tänker mig till att börja med en förrättsbuffé i form av Gubbröra http://www.matklubben.se/recept/gubbroera_17523.html och pumpernickel, man får bre på som man vill, tunnbrödsrullar med rökt lax och pepparrotsfärskost, ägghalvor med rom och/eller hemmagjord eller köpt räkröra. Varmrätt blir nog lax Ulrikas lördagslax http://www.matklubben.se/recept/ulrikas_loerdagslax_18759.html. Men ni var inte så förtjusta i lax - en lammstek är ju aldrig fel till påsk och passar bra på en buffé http://www.matklubben.se/recept/lammstek_17389.html. Till efterätt gör jag mina goda chokladisar http://www.matklubben.se/recept/goda_chokladisar_17396.html . Gott vin, vatten och kaffe så tror jag/hoppas jag mina gäster blir nöjda:)