Knaprig müsli granola med kokos och nötter, glutenfri
Min egen blandning av müsli. Den ser aldrig exakt ut från en gång till en annan. Jag ökar och minskar på nöt- och mandelmängd…
Min egen blandning av müsli. Den ser aldrig exakt ut från en gång till en annan. Jag ökar och minskar på nöt- och mandelmängd…
Ett saftigt, gott, glutenfritt bröd med frukt- och grönsaksrester från juicecentrifugen. När man använder sin juicecentrifug blir det massor av rester. Fina fibrer som…
Krispigt, gott, glutenfritt fröknäckebröd. Man kan byta ut fröerna mot andra sorter och byta ut t.ex. kokosmjölet till bara mandelmjöl eller tvärtom.
Jag har äggvita i aiolin och det går bra. Jag har bara 2 vitlöksklyftor i, eftersom jag tycker att det kan bli för mycket…
En kryddblandning som smakar nästan som pesto. Gott på pasta. I riktig pesto har man endast pinjenötter men jag har en fröblandning som innehåller…
Kryddblandning med citron- och limesmak. Som ersättning för köpekrydda som ofta innehåller E621(glutamat).
Citron, vitlök och broccoli. En superkombination!
Eftersom jag försöker undvika alla E-tillsatser och köper absolut inget med E621 (glutamat) i har jag även gjort min egen grillkrydda.
Gott till det mesta. Funkar varm som kall. Prova även att byta ut morötter mot andra grönsaker och potatis.
Goda muffins av kladdkaketyp. Det är meningen att dom skall sjunka ihop. Ibland misslyckas jag och då sjunker dom inte ihop men då blir…
Enkel och god sylt utan tillsatser. Jättegod på filmjölk. Jag tycker inte om hela jordgubbar i sylten så jag mosar ordentligt eller kör med…
Gott halvgrovt bröd.