Svensk matkultur
Idag är matkulturen i Sverige en blandning av vår historia och influenser från andra delar av världen. Kultur är något som människor i ett…
Grillsåsen ska vara smakfull, färgglad och lättgjord. Här kommer nya förslag varje dag hela sommaren!
Paprikasås
150 g gul paprika
3 dl grädde
50 g lök
50 g scharlottenlök
3/4 dl ströbröd
1 msk vallmofrö
50 g smör
1 äggula
salt, peppar ev chilipulver
Rensa och skölj paprikan. Smörstek den tillsammans med löken och häll på grädde och buljong. Koka 20 min. Mixa den sen i matberedare till en slät sås. Krydda.
Maria Dahlquist
2000-08-18
Idag är matkulturen i Sverige en blandning av vår historia och influenser från andra delar av världen. Kultur är något som människor i ett…
Det blir allt mer vanligt att konsumenter väljer att handla mat online istället för att ta sig till traditionella matbutiker, faktum är att mathandeln…
Handla mat är något vi alla måste göra, vare sig vi vill eller inte. Därför är det fördelaktigt att man gör allt man kan…
Matglädje är något vi har på Matklubben har så det räcker och blir över, men det är inte överraskning. Samtidigt förstår vi att inte…
Chark-SM är Sveriges största kvalitetstävling för svensktillverkade livsmedel. Tävlingen har som syfte att bidra till kvalitetsutveckling och att vägleda konsumenten om vad som är…
Allt du behöver veta om denna syrliga frukt som sägs göra underverk för din kropp! Grapefrukt är en citrusfrukt som växter främst i länder…