Svensk matkultur
Idag är matkulturen i Sverige en blandning av vår historia och influenser från andra delar av världen. Kultur är något som människor i ett…
Hej!
Jag heter Maria Dahlquist och är ny som redaktör på Matklubben. Jag kommer direkt från restaurangbranschen och med ett gediget intresse för mat och dryck hoppas jag att jag har mycket att tillföra Matklubben.
Jag utbildades vid Faculty of Hotel & Catering, England och har sedemera arbetat både med hotell, restaurang, försäljning och marknadsföring.
All min övriga tid spenderas tillsammans med goda vänner och härlig mat, gärna i Frankrike där jag har tillbringat flera år. Jag ser mycket fram emot att få kontakt med er medlemmar och hälsar alla andra besökare välkomna som medlemmar i matklubben. Skicka gärna ett mail till mig, med era idéer och förslag, maria@matklubben.se!
Maria Dahlquist
2000-06-19
Idag är matkulturen i Sverige en blandning av vår historia och influenser från andra delar av världen. Kultur är något som människor i ett…
Det blir allt mer vanligt att konsumenter väljer att handla mat online istället för att ta sig till traditionella matbutiker, faktum är att mathandeln…
Handla mat är något vi alla måste göra, vare sig vi vill eller inte. Därför är det fördelaktigt att man gör allt man kan…
Matglädje är något vi har på Matklubben har så det räcker och blir över, men det är inte överraskning. Samtidigt förstår vi att inte…
Chark-SM är Sveriges största kvalitetstävling för svensktillverkade livsmedel. Tävlingen har som syfte att bidra till kvalitetsutveckling och att vägleda konsumenten om vad som är…
Allt du behöver veta om denna syrliga frukt som sägs göra underverk för din kropp! Grapefrukt är en citrusfrukt som växter främst i länder…