Svensk matkultur
Idag är matkulturen i Sverige en blandning av vår historia och influenser från andra delar av världen. Kultur är något som människor i ett…
Ett gott vin till en god maträtt förhöjer måltiden. De två hör ihop och alla kan lära sig kombinera mat och vin. Här kan du beställa boken och lära dig alla knep!
Jens Dolk beskriver pedagogiskt druvsorter och tillverkning, hur våra sinnen fungerar samt hur man utan svårigheter matchar mat och vin för en fulländad smakupplevelse.
Till druvorna lagar Liselotte Forslin spännande och modern mat med stor inlevelse. Liselottes recept är skrivna så att alla oavsett tidigare matlagningskunskaper ska kunna lyckas. Till varje recpt ger Jens ett vinförslag som passar extra bra till maten. Utmärkt för dig som vill lära dig mer och kanske bjuda hem vännerna på en annorlunda provning!
Maria Dahlquist
2000-11-14
Idag är matkulturen i Sverige en blandning av vår historia och influenser från andra delar av världen. Kultur är något som människor i ett…
Det blir allt mer vanligt att konsumenter väljer att handla mat online istället för att ta sig till traditionella matbutiker, faktum är att mathandeln…
Handla mat är något vi alla måste göra, vare sig vi vill eller inte. Därför är det fördelaktigt att man gör allt man kan…
Matglädje är något vi har på Matklubben har så det räcker och blir över, men det är inte överraskning. Samtidigt förstår vi att inte…
Chark-SM är Sveriges största kvalitetstävling för svensktillverkade livsmedel. Tävlingen har som syfte att bidra till kvalitetsutveckling och att vägleda konsumenten om vad som är…
Allt du behöver veta om denna syrliga frukt som sägs göra underverk för din kropp! Grapefrukt är en citrusfrukt som växter främst i länder…