Nyheter på hyllan i juni
Vi tipsar om två riktigt spännande nyheter!
Ingen sommar utan Sangria, vare sig man är i svenska trädgården eller på spanska tavernan.
Djungeljuice
4 cl vodka
4 cl Russian
2 cl apelsinjuice med fruktkött
Serveras kall med två isbitar och garneras med en apelsinskiva.
Sangria
8 glas
1 flaska rödvin
4 pressade apelsiner
2 pressade citroner
4 msk strösocker
1-2 flaskor sodavatten
Blanda, kyl och fira att det fortfarande är sommar!
Maria Dahlquist
2000-08-12
Vi tipsar om två riktigt spännande nyheter!
Fn balans mellan syra och frukt. Utmärkt till pizza bianco med sparris, fisktacos med mangosalsa eller en fräsch sallad med getost.
”Mycket vin med guldkant för pengarna” – årgångsvin från Toscana för 99 kr.
Dags att woka nudlar, steka ris eller hacka chili med inspiration från det asiatiska köket? Då föreslår vi att du serverar ett fruktigt vitt.
Frasig smörstekt torsk med citronsmör och färskpotatis – enklare och lyxigare blir det knappt en fredagkväll! I glaset väljer vi ett friskt och elegant…
För att tävla: Börja prenumerera på Matklubbens nyhetsbrev genom att fylla i formuläret nedan. Prenumerationen är helt kostnadsfri. Matklubbens nyhetsbrev är fyllda med mat,…