Brie i ugn med tomat och honungsnötter
Smakexplosion i munnen!
Att göra egen färskost är inget större problem, det finns bara ett par viktiga punkter. När man gör färskost får det inte koka samt att proportionerna av vad man väljer att göra den på är av betydelse. Och jag pratar då om, gräddfil, kesella, yoghurt, crème fraiche, och liknade mjölkprodukter. Beroende vad man kombinerar så blir osten lite av olika karaktär, syrligare, krämigare, fetare, strävare mm. Allt är en smaksak förstås. Bara att pröva sig fram. (Kan tillägga att den här osten tar ett par dagar att göra för bästa resultat.)
Smakexplosion i munnen!
Servera ett got potatismos till.
En udda men god smak med jordärtskockorna
Svarta bönor är goda och matiga till lax.
Svensk smak uppblandat med medelhavet
Lätt och gott när man är sugen på något som går snabbt att fixa till.