Päron- och äpplesnaps

Lika god sommar som vinter. Servera den gärna till päron och svartpepparsill.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 2½ dl okryddat brännvin, gärna brännvin special
  • ½ tsk flytande honung
  • 1 litet äpple
  • 1 litet päron
  • 1 msk absolut pears

Gör så här

  1. Häll spriten i en skål. Tillsätt honung och rör tills den löst sig. Kärna ur och skär äpple och päron i bitar. Blanda ner bitarna i spriten. Tillsätt päronvodkan. Låt stå övertäckt i kylskåp tre dygn. Sila över snapsen på flaska.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@tinjep

Mors krusbärssaft

Fräsch och god saft, ej för söt. Jag har prövat med både citron och röda vinbär och tycker det blir litet godare med vinbär.

Nyhet i beställningssortimentet
99 kr