Jag hade gjort margaritas, iste, apelsinjuice med lite lime i och limesås till någon fiskbit. Blir det lime över efter det hade jag skivat och frusit in resten, så man kan ta upp skivorna och lägga i en kanna med vatten :)
men som sagt - ett tips - ta gärna till vara på skalet med, nu är det väl sällan ekologisk lime man köper men om man tvättar den ordentligt o river - så kan man spara det - antingen torka eller frysa - jättegott o bra att ha i asiatiska rätter...
Jag gjorde som du sa (och som jag tänkt på själv men ändå inte kollat upp tidigare) och googlade på ett bra recept på Key Lime Pie. Och vad får jag upp:
"1/2 cup fresh key lime juice (approximately 12 Key limes) "
haha... lyxfråga..
men jag fattar. :D
Jag har ofta Lime hemma, dom håller sig rätt bra rätt länge i kylen.
Annars skulle jag nog pressa + riva skalet av o frysa in.
Eller en Key Lime Pie.
Eller Limesorbet.
Du hittar säkert bra recept på det här, har inga egna favvisar så.
Ja precis som frågan lyder. Här hemma har någon fått för sig att vi behöver 12 lime. Men så många margaritas dricker vi inte här. Så nu är frågan, vad gör kul kan jag göra med dessa?