Tråd:
Burkchampinjoner

Inlägg

@rayofsunshine73

Jag vill också veta!

@gnurf

Jag har hört att de använder elfösare när de driver på de stackars Champinjonerna ut ur lastbilarna...å tydligen är de inte helt bedövade vid avlivningstillfället. Ohygliga scener spelas upp när de skivas fortfarande LEVANDE!!! :'(:'(

Skrivet av Misty09 den 15 feb 2010

[quote]Skrivet av sofiapersson den 15 feb 2010

Jag har varit på en champinjonfabrik i spanien för ca 10 år sen.... Och när man sett hur man gör i fabriken så äter man aldrig nånsin champinjoner på burk kan jag lova.. (N)

Hur gör dom, berätta, vill veta ![/quote]

@mistys

Skrivet av sofiapersson den 15 feb 2010

Jag har varit på en champinjonfabrik i spanien för ca 10 år sen.... Och när man sett hur man gör i fabriken så äter man aldrig nånsin champinjoner på burk kan jag lova.. (N)

Hur gör dom, berätta, vill veta !

@bakakaka

Jag tycker det är stor skillnad på smaken på färska champinjoner och burkchampinjoner. Därför passar de till olika rätter tycker jag. Jag har recept med burkchamp. där jag inte skulle kunna tänka mig att ha färska istället.

@sofiapersson

Jag har varit på en champinjonfabrik i spanien för ca 10 år sen.... Och när man sett hur man gör i fabriken så äter man aldrig nånsin champinjoner på burk kan jag lova.. (N)

@marksten

Förstår inte att så många recept här på MK inhåller burkchampisar. Färska finns ju ju i ALLA butiker. Själv har jag inte köpt burkar sedan 70 talet.
Dom ser ju äckliga ut. Kommer inte ihåg hur dom smakar.