Oj vilket intresse för burkchampinjone:). Jag har helt missat att så många har kommenterat detta.
F-låt för att ni fått vänta så länge på mitt svar.
Anledningen till att jag aldrig mer äter burkchampinjoner är för att de var så urusel hygien bland personalen. De luktade fruktansvärt i drivningshusen (men de är säkert så de ska vara). Råkade man tappa champinjonerna så plockade de upp på rullbanden igen om de så var innan eller efter tvättning. Och tvättningen ska vi inte tala om... Dom använde nåt slags tvättmedel som luktade urk , i en stor tumlare. Sen var de en lång bit man inte fick se i proceduren.. undrar varför:o.. Sen paketerades dom i välkända burkar och staplades på pall i en stor lagerhall. Och då undrar man om de är nån skillnad på de olika märkena eller om de var bara olika klisterlappar för olika företag. Såg flera välkända märken fast med samma svamp.
I slutet av denna "visning" så fick man ta med sig varuprover.. Hur många tog tror ni.. Just de - Ingen. Och jag reste med mitt förra jobb. Vi var 35 pers.
Fast å andra sidan har de kanske skett förändringar på 10 år - i alla fall hoppas man det.
Och Gnurf - champinjonerna skivades levande - jag har bildbevis :p