Skrivet av resemaja den 28 mar 2010
[quote]Skrivet av irrevirre den 28 mar 2010
[quote]Skrivet av resemaja den 28 mar 2010
[quote]Skrivet av jimboz den 28 mar 2010
Jag använder Amerikanska Muffinsformar till mina och det är super...
Den till vänster:)http://www.clasohlson.se/Product/LargeImageViewer.aspx?Path=/Archive/Images/Products/Hi/347546_7545_X_2007-07-03_075159_273.jpg
släpper de verkligen ...de användes sådana i halv 8 hos mig och hon/han fick inte loss fondanten...smörjer du dessutom pappersformarna?
Jag har provat "allt" men tycker de amerikanska muffinsformarna är överlägsna, liksom jimboz. Jag penslar lite smält smör i dom. Innan jag stjälper upp lossar jag kanterna från formen med en smörkniv. Så är det bara att själpa upp {eat}{drool}[/quote]
Ok alltså vanliga muffinsformar i papper? känns som små porslinsformar eller metallformar med raka kanter skulle vara stabilare?[/quote]
De amerikanska muffinsformarna brukar vara av ett stadigare slags papper ... inte sladdriga som bullformarna. Porslinsformar är så svåra att hantera när man skall stjälpa tycker jag.