jag hade samma problem när jag skulle göra socker kaka. då anväde jag i del sirap en del råsocker och en del honung motsvarde den mänden de skulle varit socker. vart suuuuuper gott! mer smak och saftigare kaka. :)
Jag hittade råsocker långt in i skafferiet faktiskt! Långt innan jag såg pärlsockret dock.. Men jag chansade på hälften råsocker, hälften florsocker. Resultatet blev inte äckligt men kakan blev inte det minsta kladdig. Den var fin och fluffig men jag skulle nog inte låtit den stå inne lika länge.
Kul att se att det ändå inte blev helt misslyckat!
hm.. kan aldrig tro att florsocker är bra att ersätta vanligt socker med då florsocker binder i hop vätska men jag har ju aldrig testat iofs... om du testar kan du ju skriva här om det gick bra eller inte...
... men råsocker skulle jag tro går bra... eller varför inte mortla pärlsocker.. man tager vad man haver heter det juh... :p