Indisk mat är ju inte bara grytor. Det är ju spett, piroger m.m. och det går jättebra att servera kallt.
Något jag skulle servera som tillbehör är drycken Lassi, som svalkar jättebra om man äter stark mat. Samt naan bröd. Det är också ett viktigt tillbehör.
Sökte lite på nätet och hittade det här:
http://www.arla.se/Default____32496.aspx?csref=aw_indisk%20mat&gclid=COPVj-O2m7ECFUcwmAodDGgUfA
http://receptfavoriter.se/matartiklar/indisk-mat-indiska-recept-curryrecept.html
http://www.alltommat.se/Inspiration/Indisk-mat-sa-gor-du-1.50939
http://svenska.yle.fi/matochfritid/program.php?id=28
http://www.indien.nu/allt_om_indien/mat_dryck/recept
Alla länkar innehåller tips, råd och recept på lite blandad indisk mat.
Hoppas du kan finna inspiration och hoppas festen blir en färgrik, smakrik och händelserik upplevelse! :)
Mvh
Jonna