Tråd:
Jag fick underkänt!

Inlägg

@systeryster

Skrivet av licketi den 20 sep 2008

Ta det inte personligt nu, men jag tycker det är rätt jobbigt med en jättelång kommentar til recepten, speciellt när det är små historier. Det stjäl helt fokus från receptet.
Kanske kan få matklubben att lägga till en bloggfunktion så man kan skriva sina små historier där, så får de som verkligen är intresserade gå in och läsa där, och så kan man skriva en liten kommentar om att historia finns på bloggen i receptet.

Det lät som en bra idé. tycker själv om att lägga ut texten och dela med mig av historier, vilket inte uppskattas av alla, men det vore ju bra om det fanns någon möjlighet för oss som gillar historier att uttrycka oss också.Skulle gärna berätta om bakgrunden till recept jag fått eller andra reflektioner som kanske inte platsar i själva receptet, men som gör det personligt och mysigt. jag hoppas att du inte slutar bjuda på dig själv och dina recept.(Y):)

@licketi

Ta det inte personligt nu, men jag tycker det är rätt jobbigt med en jättelång kommentar til recepten, speciellt när det är små historier. Det stjäl helt fokus från receptet.
Kanske kan få matklubben att lägga till en bloggfunktion så man kan skriva sina små historier där, så får de som verkligen är intresserade gå in och läsa där, och så kan man skriva en liten kommentar om att historia finns på bloggen i receptet.

@monac

men oj då......:o
vad var det där????

@monac

men oj då......:o
vad var det där????

@tina62

Skrivet av Lilljeppe den 19 sep 2008

Nu har jag fått svar av matklubben. Jag förklarade om historien bakom receptet fanns med i kommentaren. Svaret jag fick var: I kommentaren ska det finnas en kort beskrivning om vad det är för recept. Så tyvärr kan inte historien godkännas som kommentar.
MVH
Lilljeppe

Nu har ledningen i Matklubben bestämt vad som gäller och då får vi ta det.
Inget med att orda om!

@kafferasten

Skrivet av AnkiH den 13 sep 2008

För första gången sedan jag blev medlem här på Matklubben skickade jag igår in ett recept kallat "Mikaels Pustalåda" och som jag ville delta med i den pågående tävlingen om östeuropeisk mat.
Det blev kalla handen! Kommentarsfältet innehöll för många ord, löd beskedet. Jag hade berättat historien bakom detta recept, hur jag först kom i kontakt med det och vem det var som lärde mig att uppskatta det. En historia som jag förstås ville dela med mig av, liksom jag själv väldigt gärna vill veta historien bakom andras recept, i den mån den finns.
Men det gick alltså inte, receptet blev underkänt. Jag är väldigt besviken. Jag är dock glad över att flera stycken "matklubbare" hann spara ner receptet innan det försvann:-) Ni kommer inte att bli besvikna.
Något mer recept från mig blir det inte, det ligger inte för mig att endast skriva "supergott, måste prövas" i kommentarsfältet. För mig är ett kärt recept mer än så.

@boz1965

Skrivet av AnkiH den 13 sep 2008

För första gången sedan jag blev medlem här på Matklubben skickade jag igår in ett recept kallat "Mikaels Pustalåda" och som jag ville delta med i den pågående tävlingen om östeuropeisk mat.
Det blev kalla handen! Kommentarsfältet innehöll för många ord, löd beskedet. Jag hade berättat historien bakom detta recept, hur jag först kom i kontakt med det och vem det var som lärde mig att uppskatta det. En historia som jag förstås ville dela med mig av, liksom jag själv väldigt gärna vill veta historien bakom andras recept, i den mån den finns.
Men det gick alltså inte, receptet blev underkänt. Jag är väldigt besviken. Jag är dock glad över att flera stycken "matklubbare" hann spara ner receptet innan det försvann:-) Ni kommer inte att bli besvikna.
Något mer recept från mig blir det inte, det ligger inte för mig att endast skriva "supergott, måste prövas" i kommentarsfältet. För mig är ett kärt recept mer än så.

Varför inte först lägga upp receptet och sedan kommentera undertill med historien om receptet? Kan funka... :)

@monac

vill gärna oxå läsa den historien.....sånt är ju halva grejen med många rätter.
Men håller med dig att det suger när receptet av olika anledningar inte blir godkänt,så pass mycket att jag inte skriver in nästan några recept alls.....om jag inte absolut mååååååååste dela med mig av nåttsåklart.:):o

@zudette

Ibland tycker jag att små historier och anekdoter om receptet kan ge mer karaktär och intresse för receptet!!!! - Så fram för mer historier tycker jag! Historier som hör till receptet passar ju inte alltid in i presentationen, eller..... :o

Vill inte matklubben ha för mycket text bland oss mat/receptmakares recept så får man väl begränsa antalet bokstäver i kommentaren - men hu vad tråkigt det skulle bli!(N)

/Z, som tidigare råkat ut för ungefär samma grej!!!:@

@sdmaya

Me too... kan du inte va gullig och skriva in det igen? :p Please....(L)
Jag skriver mina recept i word innan jag lägger in dem här... har ett antal gånger fått skriva om dem för något har inte klaffat när jag klickat på skicka.

@irrevirre

Skrivet av ankianka den 19 sep 2008

Jag vill gärna se ditt recept på pustalåda...:@

Jag med!

@ankianka

Jag vill gärna se ditt recept på pustalåda...:@