Käka min sista på restaurang i slutet på 90-talet. "A Hereford Beefstew" hette stället. Fick en superbit från australiensisk kossa. Smälte som smör i solsken, och jag tyckte att jag hörde ett svagt muuu, när kniven gled igenom biten....:D
Precis som du så har jag inte heller sett t-bensstek på jättelänge, inte på restaurang iaf. Men det kanske också kan bero lite grand på att den förknippas så starkt med 70-talet eller nåt. Inte vet jag...
När galna ko-sjukan slog till förbjöds all servering av nötkött med ben, t.ex T-bone steak.
Jag kan inte påminna mej att jag sett några kötträtter med ben på restauranger i Sverige efter det (och jag äter ofta ute)
I går köpte jag en härlig T-bone i en köttaffär och tänkte bara slänga ur mej frågan - Är det fortfarande så att det inte serveras T-bone steak på svenska restauranger ? Någon som vet ?:p