Jaha då var det snart bara en månad kvar tills sonen tar examen.
Har sökt bland dom andra trådarna men inte riktigt hittat de recept jag är ute efter.
Ska ha buffè. Fat med tre sorters kallskuret. Dubbelmarinerad fläskfilè och någon sorts kall lax. Två sorters potatissallad, en vanlig "kladdig" och en fransk, pastasallad samt bröd och ost.
Nu till min fråga, vad göra till vegetarianerna som kommer. Dom kan äta potatissalladerna och pastasalladen men vad ska jag ha till som motsvarar det kallskurna och köttet. Vill ha något "arbetat" om ni förstår. Vill inte bara slänga fram lite stekt halloumi eller marinerad tofu. Känns som en genväg. Vill att dom också ska känna att det är något spännande man lagat till.
Funderar på någon form av marinerade kronärtskocksbottnar istället för fläskfilèn. Men vad kan man göra som motsvarar det kallskurna och som kan läggas upp snyggt och se lockande ut.
Tar tacksamt emot tips! Även på annan buffèmat och spännande rätter till buffè.